Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir Evliliğin Anatomisi: Sondan Başa Mutlu Bir Geleceğin Serüveni

    Evlilik iki kişinin mutlu bir geleceğe birlikte yürümesidir. Hayatınızın rengini değiştirir, heyecanlandırır, yapamayacaklarınızı yaptırır, hayatınıza ilkler katar. Sondan başa doğru bu serüvene bir göz atalım!

    Çift olmak ya da balayından sonra: Evlilik ne güzel aşkım!

    Evlendiniz ve bitti. Yalnız geçen günler, dışarıda yenen yemekler, tek başına uyumalar bitti. Artık çiftsiniz, iyi günde de kötü günde de, hastalıkta da sağlıkta da. Sıcacık bir yuva, mutlu bir çift ve kurulan hayaller var artık. Yalnızlık bitti, şimdi koca bir ömrü paylaşma zamanı.

    Ah o balayı...

    Aşk dolu geçen o bir hafta, o tatlı yorgunluk ve yeni bir yaşama merhaba demeden bir önceki durak... Evlilik hayatının en tatlı, en aşk dolu günlerini unutmak olur mu hiç? Ne düğündü be!

    Düğün biter de eğlence biter mi hiç? E bunun bir de düğünü kutlaması var. Evlendik madem, neden kutlamayalım bunu? O zaman dans, o zaman renk! Gelsin altınlar, gelsin takılar

    Bu kısım önemli. Burada çift tebrik edilir. Tek tek herkesle öpüşülür, selamlaşılır, fotoğraf çektirilir. E gönülden kopan bazı hediyeler de verilir tabii. Ne tebrik ama! :) Ve hayallerdeki o düğün

    Sevdiğiniz herkesin sizin için orada olduğu, tüm gözlerin üzerinizde olduğu, masal gibi bir düğünle yeni bir hayatın yeni kahramanları olacaksınız. Keep calm and aşkım o koltuk orada olmadı, burada dursun faslı

    İlişkinin en zorlu evresi olan evlilik öncesindesiniz. Şimdi biraz sakin olun ve koltuğun yeri gibi saçma bir sebepten birbirinizi kırmamayı, tolerans göstermeyi birlikte öğrenin.

    Her şeyi birlikte yapmak güzel. Ama her şeyi! Birlikte yola çıkmak da, eğlenmek de, öğrenmek de, saçmalamak da... Neden bunu bir ömür boyu yapmayasınız ki?

    "Aşkım benimle evlenir misin?" ya da mutluluk bir ömür boyu...

    Yıllarca birlikte olsanız bile evlilik teklifi, hiçbir zaman heyecanını kaybetmez. O teklifin yapılacağını adınız gibi bilseniz bile...

    Haydi başa dönelim ve mutluluğunuza ortak olalım!

    En mutlu gününüz için ne kadar çok uğraştığınızı biliyoruz, hayallerinizi destekliyoruz ve mutluluğunuza ortak olmak istiyoruz. Şimdi İş Bankası Çeyiz Hesabı’nı açın, %20’ye varan devlet katkısı ve avantajlı faiz oranlarıyla bugünden biriktirmeye başlayın.

    Detaylar İçin Tıklayın

    .

    .


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler