Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Avustralya'da Yaşamamak İçin Bir Dolu Sebep

    Avustralya denince aklınıza güneş, uçsuz bucaksız sahiller, sörfçüler, sevimli kangurular filan geliyor değil mi? Siz istiyorsanız gidip yerleşin, bunları gördükten sonra, şahsen ben tatile bile gideceğimi sanmıyorum!

    Köpekbalıkları değil, dev köpekbalıkları

    İnsanların, son zamanlarda en çok yaşamak istediği yerlerin başında Avustralya geliyormuş. Merak ettim neden? Ansiklopedik olarak Avustralya'nın dünyadaki en tehlikeli canlılara ev sahipliği yaptığını biliyor muydunuz? Ben korkusuzca yüzemeyeceksem, ne yapayım uçsuz bucaksız sahilleri?

    Dev çıyanlar

    Yani arka bahçeme, limonatamla çıkıp, şezlonguma uzandığımda bunu mu göreyim? Kendisinin bilimsel adı "Chilopoda", zehirli olduğunu söylememe gerek var mı? Yoksa siz, tipine bakıp anlayabilir misiniz? Öldürücü olmasa da çok can yaktığı söyleniyor.

    Adı kadar tatlı olmayan kokonat yengeçleri

    Sabah çöpü çıkarmaya çıktınız ve gördüğünüz şeye bakın! Bu nedir allah aşkınıza? Büyük bir hayvan sever olarak, bu arkadaşın bu dünyadan olduğuna bile şüpheliyim! Kendisini her yerde görmek mümkünmüş. Dokunulmamalıymış yoksa parmaklarınızı koparabilirmiş. Peki bugün çöpler sokağa o zaman!

    Ne Kadar Sevimli Bir Ahtapot Değil mi?

    Kendisi "Blue-Ringed Octopus" olarak tanınıyor. Bu arkadaşlardan yetişkin bir tanesinin 26 yetişkini aynı anda öldürebilecek bir zehir ürettiğini biliyor muydunuz? Ve daha günümüze kadar bir panzehir üretilememiş. Tekrar ediyorum, o zaman neyleyeyim uçsuz bucaksız kumsalları?

    Timsahlar

    Sabah henüz ayılamamışım, yoldayım işe doğru gidiyorum. Karşıdan karşıya geçene bak! Bu bir de küçük. Yaptığım incelemelerde rastladığım görsellerden, Avustralya'da ki timsahların, gerçekten evrim geçirmeden, dinazorların zamanından günümüze kadar geldiklerine inandım.

    Kafanıza dikkat - Hava Koşulları

    İklimi de bir enteresan. Herşey günlük güneşlikken, bir rüzgar, bir şimşek ve sonuç bilardo topu büyüklüğünde dolu!

    Örümcekler

    Bu hayatta benim için bazı "olmazlar" var. İşte bu onlardan biri! Örümcekler, ya da dörtten fazla ayağı olan her türlü hayvancık benim için sıkıntı. Ama Avustralya'da ki örümcek arkadaşlar renk, tür, boyut ve zehir anlamında bol çeşitli.

    Dev Solucanlar

    Memleketin solucanı bile devasa! Bu nedir? Bildiğimiz toprak solucanı deseler de, ben neyle beslendiğini merak ediyorum doğrusu!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler