Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Arap sabunu bol bulunca dedirten 9 insan!

    Yaz mevsiminin son günlerinde 'güneşin tadını biraz daha çıkarayım' diyen bu insanlar 400 derecelik pizza fırınında yanmış olabilirler mi?

    Güneşlenirken yanmak, bronz bir tene kavuşmak kendimizi güzel hissetmemizi sağlar. Ama bazı ayarı kaçıklar olayı çok yanlış anlamışlar.

    İlk karemiz kendisini oyuncak bebek sanan bu abla hakkında. Birisi ona 'bronz ten sana çok yakışıyor' demiş olmalı ki bu ablamız olayı çok yanlış anlayarak morarmış. Daha sonra hızını alamayarak güneşin altında malak gibi yatmış ve suratında ki tüp patlamış ifadeyle karelere yansımıştır. Yazıktır :(

    Bu kardeşimize ' biraz yansan gözlerin daha çok ortaya çıkar' demiş olmalılar. Biraz detaylı bakarsak sarışın bir afetken ortalığı yakan bu güzel kardeşimiz şimdi güneş yanması sonucu aldığı kömür karasına yakın rengiyle vicdanımızı yakmakta. Çok yazık olmuş :(

    Bu bacımızın amacını asla anlayamadık. Suratı adeta bir pancar kıvamına gelen kızcağızın boyundan aşağısı neden yanmamış? Plajda arkadaşları onu kuma gömmüş ve terk mi etmişler acaba?

    Zavallı arkadaşın sadece alnı yanmış gibi gözükse de hafif bir ışık oyunuyla kendisinin ne kadar çok yandığını saklamayı başarmış. Arkadaşın hala kendisini güzel sanması ise bizim içimizi yakmakta :(

    Bu abiye hep beraber random gülelim mi? sajndhfsdufhbsdjfsd

    Amcacım, senin amacın ne? Plajda mayo mu satıyorsun, ikizlere takke mi diyorsun?

    Ergenliğini sorunlu geçirdiği her halinden belli olan kardeşimizi biliyoruz ki siz de ilk görüşte fark edemediniz. Kendisi araba ile aynı renkte olup hayattan nefret etmeye hala devam etmektedir. Ah be ablacım ah be!

    Bunlar yazlık apaçisi. Kışlıkları gayet beyaz tenli olurken yazlık apaçiler saçlarını oksijenli suyla açarak Kumburgazında yerli Yattara olarak kumların tozunu attırmaktadırlar.

    Bir kaç seneye kalmaz yeni moda olacak olan bu akımı ilk olarak biz sizinle paylaşmak istedik. Atın fava bekleyin.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler