Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Antalya'da Üniversite Okumak İçin Çok Geçerli 8 Sebep

    Üniversite tercihlerinde Antalya artık ilk sıralarda yer alıyor. Peki gençler Antalya'yı neden tercih ediyor?

    1. Deniz, kum, güneş

    Herkesin bütün yıl tatil yapmak için hayal kurduğu bir şehirde yaşamak kime cazip gelmez ki? Üstelik çoğu zaman yaz 6-7 ay kadar sürer, siz de vize araları plaja inip keyif yapmanın tadını çıkarırsınız.

    1. Güzel havalar

    Yazları sıcak ve kurak kışları ılık ve yağışlıdır. Antalya da kışlar yumuşak geçer, on yılda bir kar yağar. Güneş yüzünü gösterdiğinde, ki sık sık olur, yazdan kalma günler yaşanır. Baharı bile çoğunlukla yaz gibi olur. Kombiyi açarken eliniz titremez; bitmek bilmeyen yakıt parasıyla boğuşmak gibi bir derdiniz olmaz.

    1. Haftasonları, hatta ders sonralarını tatil havasında geçirmek

    Üniversitenin kampüsünden Konyaaltı plajı yaklaşık 10 kilometredir yani okuldan sonra çıkıp plaja gidebilirsiniz.

    1. Gece kuşlarını mutlu edecek bir gece hayatı

    Antalya turistik bir merkez olması nedeni ile de gece hayatı çok hareketlidir birçok ünlü gece kulübü bulunur. Her gece ünlü sanatçıların sahne aldığı mekanlardan tutun da köpük partilerine, devasa diskolardan küçük, huzur dolu publara kadar gece hayatını sevenler için binbir seçenek mevcuttur.

    1. Tarih ve kültür meraklıları için tekrar tekrar görülebilecek birçok antik mekan

    Antalya hem doğala güzellikler bakımından hem de tarihi yerler açısından çok zengindir. Merkezi dışında ilçeleri de doğal zenginlikleri ve tarihi yerleri ile görülmeye değerdir. Gezmeyi ve yeni yerler görmeyi seviyorsanız 4 yıl boyunca sıkılmadan keşfedeceğiniz çok yer bulkacaksınız.

    1. Aktivite cenneti

    Cumartesi denize girip, Pazar günü kayak yapmaya gitmeye ne dersiniz? Rafting yapmayı hiç denemiş miydiniz peki? Ya da sırt çantanızı alıp hafta sonu arkadaşlarınızla Olimpos’a kamp yapmaya çıkabilirsiniz. Bir ajanda edinseniz iyi olur, yapacak o kadar çok şey var ki!

    1. Aradığınız her şeyi bulabilirsiniz

    Mega Avm’lerde dilediğiniz seçeneği bulabilir, dilerseniz turistik çarşılarda orjinalini aratmayacak turistik ürünleri tercih edebilirsiniz. Yalnız turistmiş gibi davranmayıp sıkı pazarlık yetenekleri geliştirirmeniz gerekecektir.

    1. Hem çalışıp hem okuma şansı

    Antalya’nın turistik potansiyeli kalabalık nüfusuyla birleşince ortaya eşsiz, devasa bir şehir çıkıyor. Bu şehirde bulabileceğiniz iş imkanları, sadece yeteneğiniz ve hayal gücünüzle sınırlı. Otellerde dönemlik çalışmadan tutun da rehberliğe kadar eğlenceli bir çok seçenek de mevcut.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler