Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    ANT-MAN 2 Resmen Duyuruldu, Marvel'ın Tüm Planları Sarsıldı

    Bu arada söylemezsek olmaz, bizce Wasp baya Carol Danvers'ın rızkını yedi.

    Yazın vizyona giren Ant-Man’i izleyip, üzerine methiyeler düzülecek bir film olduğunu fark ettiğimiz ilk andan itibaren aklımızda dolaşan bir soruydu aslında bu. Devamı gelecek miydi? Normalde böyle bir soruyu kafamızda dolandırmaya tenezzül dahi etmezdik; eleştirmenlerden geçer not almış, gişede de Marvel’ın beklentilerini karşılamış bir filmin devamı yüzde yüz gelirdi. Yalnız işte ortada şöyle bir sorun vardı: MCU’nun üçüncü faz planı, 2019’a kadar çizilmiş vaziyetteydi.

    Her ne kadar Spider-Man’in MCU’ya katılması uğruna o plan değişmiş olsa da, Spider-Man istisnai olabilirdi. Neticede istisnai olabilecek kadar önemli bir durumdu o karakterin en sonunda MCU’ya gelmesi. Ant-Man 2 de bu kalkınma planını bozabilecek miydi? İşte bugün, Marvel’ın yaptığı resmi bir duyuruyla cevabı resmen almış bulunduk: Evet, Ant-Man 2 geliyor, 3. Faz planları değişti, ve bir ilk yaşama onuru, Captain Marvel’ın güzel ellerinden kopartılıp alındı.

    Önce hayırlı haberi verelim. İkinci Ant-Man filmi, 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek. Yalnız adı, Ant-Man 2 değil. Filmimizin ismi, Ant-Man and the Wasp. Bu konuda kafanızda hiçbir spekülasyon kalmasın, olur da “Acaba Hank ve Janet’a flashback mi yapacaklar?” diye düşünmeyin diye, Marvel resmi beyanında hemen belirtmiş: Film Scott Lang ve geçen filmin sonunda annesinin kostümüne kavuşan Hope Van Dyne’ı konu alacak. Kötü haber ise şu: Bu uğurda Marvel’ın iki filmi ileriye itildi. Black Panther 16 Şubat 2018’de, Captain Marvel ise 8 Mart 2019’da vizyona girecek.

    Dikkat ettiyseniz, bu iki film de Marvel’ın üçüncü faz eserleri arasında en az detayı belli olan işler. O yüzden ertelenmeleri, beni şaşırtmadı; ama Captain Marvel öznelinde delicesine üzdüğünü söylemem gerekiyor. O film ertelenince de, MCU’da afişe ismini yazdıran ilk kadın süper kahraman olma şerefi, Wasp’a kaldı bu arada. Ama tabii, burada şu soruyu da sormak gerek: Aramızda gerçekten Janet Van Dyne’a aşık olan, hayran olan var mıydı? Ben bilakis filmin en zayıf yönü olarak görüyordum kendisini. Bakalım, belki ikinci filmde düzeltir biraz façayı. Ama her halükarda, ortada bir Ant-Man 2 gerçeği var. Ve hatta belirtelim, 2020 senesi için de Marvel üç tarih yazdı kenara. Bunların da ne olacağını yarın bir başka yazıda tartışacağız. Şimdilik, yorumları alalım. Ne diyorsunuz?

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler