Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Aldatıldığınızı Öğrendikten Sonra Verebileceğiniz 10 Farklı Tepki

    ‘Aldatıldığınızı öğrendiniz’ ne yaparsınız? Aldatıldığınızı öğrendiğiniz anda verebileceğiniz 10 farklı tepkiyi bir araya getirdik. Peki, siz ne yapardınız?

    Öfkeden deliye dönmek

    En belirgin anlık tepkilerden biridir. Neyi, neden ve ne amaçla yaptığının farkında olmadan şuursuzca öfkelenmeye başlarsın. Mantığın geriye çekilip, hayvansal iç güdülerin vücut bulmuş halini izlemeye koyulur.

    Saldırmak

    En sık yapılan anlık tepkimelerden biri de saldırıya geçmektir. Genel anlamda yanlış olmasına rağmen çok sık verilen bu tepkime, içinde olan öfkeyi açığa çıkarmakla sonuçlanır. Bu durumda aldatan kişinin, belli bir süre boyunca ortadan kaybolması, yapabileceği en mantıklı seçim olarak görülüyor. Aksi halde çok şiddetli tepkilerle karşılaşması muhtemel.

    Kendine zarar vermek

    Mantığınızın dahi sizi izlemeyi bırakıp uykuya geçtiği bu tepkime sonrasında, ‘öfkeyle kalkan, zararla oturur’ sözünü deneyimleme dönemidir. Yanınızda sizi engelleyecek biri yoksa, durum daha da kötüleşebilir. Ağlamaya başlamak

    Günlerce sürebilecek olan bu durum, haftalarca da sürebilir. En zararsız tepkilerden biri de bu şekilde verilen tepkilerdir. Hem ağlamak sizi rahatlatacak ve mantığınızın yeniden devreye girmesini sağlayacaktır. Bayılmak

    Olayın şiddetini kaldıramayan bünye, kendini bir anda devre dışı bırakır. İntikam için planlar yapmak

    Olayın anlık gelişimi sonrasında, kendinizi bir anda intikam planları yaparken bulabilirsiniz. Sıkça karşılaşılan tepkilerden biri de, intikam duygusu tabii ki.

    Kadehlerde teselli aramak

    Biraz da aldatılmanın vermiş olduğu durumu kabullenmeyle alakalı olan bu durum, kabullenme dönemi tamamlanıncaya kadar devam eder.

    Affetmek

    Bazen de ‘aşık olmanın’, birazda ‘Stockholm sendromu’nun verdiği o garip duyguyla direk olarak affedersin. Nasıl bir duyguysa? Hiç bir şey olmamış gibi davranmak

    Görmezden gelmek affetmekten farklı olarak, o olay hiç yaşanmamış gibi davranmakla alakalı biraz. Kişinin kendine yalan söylemesi ile beraber, şizofren döneme geçiş süreci de başlamış olur.

    Boşvermek

    Boşvermekle beraber, olayla birlikte kişileri de hayatından silmeyle sonuçlanır. En mantıklı ama en az verilen kararlardan biri. (Şiddetle tavsiye edilir).

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler