Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Adı Galatasaray İle Anılan 8 Dünya Yıldızı

    Amerikalı rap şarkıcısı Snoop Dogg’un paylaştığı Galatasaray fotoğrafı bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Bizde sizler için yakın geçmişte G.Saray ile anılan 8 yabancıyı sıraladık.

    Şarkıcı Manu Chao

    İspanyol asıllı Fransız şarkıcı. Fransızca, İspanyolca, İngilizce, Galiçyaca, İtalyanca, Arapça, Portekizce ve başka pek çok dilde şarkılar seslendiriyor. Muhalif yönüyle bilinen sanatçı konserlerinde giydiği Galatasaray formasıyla Sarı-Kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran yabancıların başında geliyor. Galatasaray'ı takip etme sebebini ise Sarı-Kırmızılı ekibin 3. dünya ülkelerini en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı diyerek açıklıyor.

    Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin oğlu Pierre Sarkozy

    Galatasaray'ın yıldız ismi Sneijder'in formasını giyen Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin dj'lik yapan oğlu Pierre bu görüntüsüyle oldukça konuşulmuş ve sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden bir tanesi olmuştu.
    Interli futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Icardi’nin oğlu

    Inter'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Icardi, tatil için İstanbul'a geldiği zaman sosyal medya hesabından Maxi Lopez'den olan oğluna aldığı Galatasaray formasını da takipçileriyle paylaşmıştı. Bu paylaşım Sarı-Kırmızılı taraftarlardan ise oldukça büyük ilgi görmüştü.
    Rooney'nin oğlu Kai Rooney

    Wayne Rooney'nin eşi Coleen Rooney, küçük oğlu Klay'in ikinci doğum günü için Manchester'daki Gusto restoranda görüntülenirken, Rooney’in büyük oğlu Kai'nin yemeğe Galatasaray formasıyla gelmesi Ada medyasında da geniş yer bulmuş ve Galatasaraylı taraftarların oldukça dikkatini çekmişti.

    Bayern Münihli futbolcu David Alaba

    Almanya Bundesliga Ligi ekiplerinden Bayern Münih’in formasını giyen Avusturya doğumlu David Alaba sosyal medyada paylaştığı Galatasaray’a dair taraftar ağzıyla yazdığı sözler ve Galatasaray formalı pozlarıyla Galatasaray taraftarının adeta gönlünde taht kurmuş vaziyette. Hatta Sarı-Kırmızılı taraftarlar bu sevgisinden dolayı gelecek yıllarda genç yıldızı Galatasaray forması altında görmeyi arzuluyor.
    Cassidy Gard

    ABD'li oyuncu, TV sunucusu ve reklam yüzü olan 1989 doğumlu Cassidy Gard ise oldukça sıkı bir Galatasaray taraftarı. Dünyanın bir ucundan Sarı-Kırmızılı ekibin maçlarını takip eden güzel oyuncu öte yandan büyük bir Burak Yılmaz hayranı ve bu hayranlığını her fırsatta gösteriyor.
    Jennifer Lopez

    Bir dizi konser vermek için İstanbul’a geldiği zaman Galatasaray formasıyla poz veren dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ise Sarı-Kırmızılı renklerle görüntülenen diğer bir yabancı isim oldu.
    Snoop Dogg

    Dünyaca ünlü Amerikalı Rap müzik sanatçısı Snoop Dogg, Sneijder ve Drogba'nın fotoğrafında, Drogba'nın kafasının yerine kendi kafasının photoshopla yerleştirilmiş halini "GooooOoaaaaaaallll" yazarak paylaştı. Ünlü sanatçının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler