Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Adanalı Futbol Severlerden Örnek Proje; ‘Turuncu Yarınlar’

    Okulların açılmasına az bir süre kala tamamlanan ‘Turuncu Yarınlar’ projesi kapsamında, Adanasporlu taraftarlar eğitime destek vererek ellerini taşın altına koydu ve herkese örnek olması gereken bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

    Atatürk’ün Sözlerinden Yola Çıktılar

    Atatürk’ün; ‘En önemli ve verimli vazifelerimiz Milli Eğitim işleridir. Milli Eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak bu şekilde olur’ sözlerinden yola çıktıklarını açıklayan Üniversiteli Adanasporlular, maddi imkan yetersizliği yaşayan Yavuz Selim Ortaokulu’nu yenileme çalışmaları için harekete geçtiler.

    Adanasporlu Taraftarlar Projeyi Sahiplendi

    Okullar açılmadan önce bitirilmesi gereken sosyal sorumluluk projesi, Adanasporlu taraftarlarca kısa sürede sahiplenildi. ‘Turuncu Yarınlar’ Projesi Başarı İle Tamamlandı

    Okullar açılmadan önce, okulun tüm tadilat işleri, iç ve dış cephe boyası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında tamamlanmış olması gerekiyordu.

    Zaman kaybedilmeden, hemen eyleme geçildi.

    Tamamen gönüllülerden oluşan gurup, 'Turuncu Yarınlar' projesine tam destek sağladı.

    'Turuncu Yarınlar' projesi, okullar açılmadan önce başarı ile bitirildi.

    Bayramında Sürpriz Huzur Evi Ziyareti

    Üniversiteli Turbeyler Gurubu (UniTurbey), geride bıraktığımız kurban bayramında da sürpriz huzur evi ziyareti gerçekleştirdi.

    Yoğun temponun ve üniversitelerin açılmasına aldırmadan, Uniturbey Gurubu, bayram ziyaretlerine huzur evi ziyaretini de ekledi. Adanaspor Taraftarı Bunu Hep Yapıyor

    Geçmiş yıllarda da bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Adanaspor taraftarı, ‘Turuncu Yarınlar’ projesinin devam edeceğini ve bir çok yeni sosyal sorumluluk projelerinde de yine ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Taraftar gurubu içinde ‘Turbeyler, Üniversiteli Turbeyler ve Dişi Kaplanlar’ gibi bir çok taraftar oluşumuna sahip olan takım, son yıllarda sık sık sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol oynuyorlar.

    Geçtiğimiz kış mevsiminde, İstanbul ve Ankara'da bulunan ihtiyaç sahiplerine ve de özellikle Suriyeli mültecilere bere ve atkı dağıtımı yapılmıştı.

    'Turuncu Yarınlar' projesinin büyüyerek devam etmesi ve de bir çok taraftar gurubuna örnek olması dileğiyle.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler