Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Acilen Yeniden Çekilmesi Gereken 10 Fantastik Film

    30'lu yaşlarda olanların hikayelerini özet geçebileceği, ''olsa da izlesek'' hissiyatı uyandıran 10 filmi ''acil değil ama çabuk çabuk'' beyaz perdede görmek istiyoruz!

    GhostBusters (Hayalet Avcıları)

    1984 yılında zamanın en pahalı komedi filmi olarak karşımıza çıkan, inanılmaz beğeni toplayan komedi filmi eğer bir aksilik olmazsa 2016 yılının yazında izleyiciyle buluşacak. Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve Sigourney Weaver'ın ilk film kadar beğeni toplayacak mı bilinmez ama bir an önce gelse de izlesek dediğimiz filmlerin başında geliyor.

    Beetlejuice (Beterböcek)

    Ünlü yönetmen Tim Burton'ın belki de en nadide eseri... Michael Keaton'ın inanılmaz oyunculuğu ile seyirciye korku-komedi ikilemi yaşattığı, özellikle yemek masası sahnesi ile hafızalarımızda yer eden 1988 yapımı filmin yeniden çekilmesi şart!

    Gremlins (Gremlinler)

    Başarısız mucit Randall'ın oğluna hediye alması için gittiği Çin mahallesindeki esrarengiz dükkan ile hayatımıza giren, Gizmo denen yaratığın suyla teması ile çığırından çıkan olaylar silsilesini izleyen birinin unutması mümkün mü sizce? 1984 yılında -üstelik hayalet avcıları ile aynı gün- gösterime girip dünyaya kendine büyük fan kitleleri oluşturan Gremlins'in 2016 yılında çekilebileceğine dair dedikodular dolaşmakta fakat resmi bir bilgi yok maalesef. Arachnophobia (Örümcek Korkusu)

    90 nesli çocukların default olarak örümcek fobisi yüklü gelmesine sebep olan efsanevi korku filmi. 1990 yılında gösterime girdiğinde büyük ses getiren film, Venezuella'nın tropik ormanlarından bir gemi ile California'ya gelen ve şehirde dehşete neden olan zehirli örümceğimizi ekranlarda tekrar görsek fena mı olur? The Burbs

    Amerika'nın küçük ve garip tipleri barındıran kasabasında geçen olayların konu edildiği, Tom Hanks gibi bir yıldızı film dünyasına kazandıran film 1989 yılında büyük beğeni toplamıştı. 2. sınıf amerikan filmi hikayesini harika bir kurgu ile izleyiciye sunan filmin yönetmen koltuğunda Gremlinler'in yönetmeni Joe Dante oturuyordu.

    Yeniden çekilmesi farz olan film için bir çalışma -henüz- yok. The Mask (Maske)

    Kim unutabilir ki? etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde yaşayan Stanley İpkiss'î delinin önde gideni, komik, yeşil suratlı Maske'ye dönüşümü... Jim Carrey ve Cameron Diaz'ı patlatan 1994 yılında sinema tarihinin en iyi komedilerinden biri olan Maske çok tutunca devamını da çektiler fakat o tadı vermedi.

    Jim Carrey ile tekrardan çelkiecek bir maske için çocuğunu kesecek onlarca insan bulabiliriz! E.T.

    Steven Spielberg'ün en sevilen işi desek kimsenin itirazı olmaz sanırım. 82 yapımı olmasına rağmen 2000'lerin ışığı ile parlayan bu harika bilim-kurguyu bilmeyen bir nesil var farkında mısınız? Şöyle zamanın görsel efektleri ile harmanlanmış remake bir E.T. olsa da izlesek ne güzel olur... The Hook (Kanca)

    Hikayelerini okuyarak büyümüş bir neslin sinemada görünce çılgın attığı Peter Pan'sız bir liste düşünülemez elbette. Dustin Hoffman Robin Williams ve Julie Roberts gibi ünlülerin muazzam bir fantastik senaryoda buluşması 1991 yılının en güzel hareketlerinden biriydi. Maalesef trajik bir şekilde hayatına son veren Williams'sız Hook nasıl olur bilemiyoruz ama sinemada yeniden Hook'u izlemek çok güzel olurdu. Sivri Kafalar (Coneheads)

    1993 yapımı efsane komedilerden olan Sivri Kafalar, uzaylıların sevimli tarafını gösteren ilk filmlerden biri. Dan Aykroyd ve Jane Curtis'i sivri kafalı uzaylı ailesi olarak izlediğimiz bu güzide komedinin sağlam bir remake'i olsa da kahkahalarla izlesek ya? Splash (Denizkızı)

    Ergen erkeklerin hayallerinde kısa bir senkron kaymasına sebep olan Splash zamanının en başarılı fantastik filmlerinden biriydi. 1984 yılında Tom Hans ve Daryl Hannah ikilisinin baş rollerini paylaştığı, deniz kenarında belki görürürüz umuduyla deniz kızı aratan efsane iyi bir remake'i hak etmiyor mu sizce?

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler