Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    90 Sonunda Gençlerin En Sevdiği Aksesuarlardan Biri Olan Rozetler Geri Dönüyor! Hem De Çok Büyük Bir Farkla!

    90'larda gençlerin en sevdiği moda: Rozetler

    Bilhassa 90'ların ortası ve sonunda, gençlerin kendini ifade ediş biçimine dönüşen ve çantaya, yakaya, bereye, atkıya takılan rozetleri hatırladınız mı?

    Kiminin üzerinde Metallica logusu, kiminde Bob Marley fotoğrafı... Gençlerin, özellikle liseli tayfa arasında çok yaygın olan rozetler İsveçli birkaç yatırımcının orijinal projesi ile geri dönmeye hazırlanıyor.

    Moda bitmez, şekil değiştirir, gelişir...

    Vintage severler ama teknolojiden de vazgeçemeyenler için geliştirdikleri proje için bağış\destek sitesi Kickstarter'da ürünlerini görücüye çıkaran ekip hedefledikleri meblağa kısa bir sürede ulaştılar.

    Ürünü tanımlamak çok basit aslında...

    Bildiğimiz iğneli rozetleri düşünün. Fakat bunun üzerinde 3.4 inç büyüklüğünde LCD bir ekran var ve akıllı telefonunuza kurduğunuz bir app sayesinde rozetiniz siz neyi isterseniz onu gösteriyor. İstediğiniz zaman bunu değiştirebiliyorsunuz. Yakanızda takılı, "hareketli" bir rozet...

    Yine eskisi gibi bir iğne vasıtası ile istediğiniz yere sabitleyebildiğiniz rozetleri küçük mp3 oynatıcılara benzetebiliriz yapı itibari ile.

    Üzerinde bulunan micro USB girişi ile bir kereye mahsus olarak telefon\PC bağlantınızı kurup kullanmaya başladığınız bu rozetlerin boyutu çap olarak 5 cm, ağırlığı ise 16 gram. 262K renk skalasında olduğu için görüntüler gayet canlı. Herhangi bir pil kullanmadığı ve şarj sistemi ile çalıştığı için sabit görsellerde en az 74 saat, GİF formatındaki hareketli resimlerde ise 2.5 saat dayanma süresi var.

    Şarjını micro USB girişi sayesinde çok kısa bir sürede yapabiliyorsunuz. Fiyatlar?

    Proje hala kickstarter'da olduğu için erken sipariş döneminde. Şu an bir rozeti 59 dolara alabilme fırsatını sunuyorlar. Seri üretime geçtiğinde ise tahmini satış fiyatı 99 dolar olacak. Eğer boyutları hakkında fikir edinmek isterseniz şöyle yardımcı olalım.

    Ürünün en güzel özelliklerinde biri de; kendine özel uygulaması ile istediğiniz dizaynı yapabilecek olmanız...

    Bu da ürünün tanıtım filmi.


    En Çok Aranan Haberler