Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    7 Riyakarlık Örneği

    Maalesef çok eski çağlardan beri insanlığın çoğu yardım etmek yerine akıl vermek istemiştir. Lakin bu insanların riyakar oluşu verdikleri akla kendilerinin de uymamasıdır.

    1.'' Çalış, çalış '' diyerek çalışkanlıktan dem vuranların genelde zengin ya da tembel oluşu.

    2.İnsanlar ilişki konusunda daima akıl vermeye hazırdır lakin her biri yalnızlığın kitabını yazmıştır. Ayrıca sosyal medyada kendilerini bekar tanıtıp tek gecelik ilişki arayanların sayısı küçümsenmeyecek derecede çoktur.

    1. '' Biz sizi ararız '' yüzyılın en büyük yalanları içerisinde hatrı sayılır bir dereceye ulaştı. Patronların bu riyakarlığı insanları canından bezdirmiştir.

    1. Yaradan'ın da en nefret ettiği riyakarlık örneği '' Allah ile aldatmak'tır '' Bu insanlar sürekli dinden dem vururlar lakin kendileri on numara sapıktır.

    1. '' 5 dakikaya geliyorum '' yalanların taç giymiş halidir. Bu insanların bir kampa alınıp günde beş kere beşer dakika dövülmesi gerekmektedir.

    1. '' Sorun sende diil, bende '' kraliyet ailesi sınıfı riyakarlık örneğidir. İnsanların korkak olmasından dolayı kişileri duygusal çöküntülere maruz bırakan çok lanet bir davranış şeklidir.

    1. Sürekli '' empati, başkalarını anlamaya çalış '' diyenlerin anlayışı kıt barzo oluşu. Bu riyakarlık türü insanın günah çıkarması için icat edilmiştir. Bu tavsiyelerde bulunanlar genelde anlayışsız ve kulaktan dolma bilgilere sahiptir.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler