Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    5 Kilo Vermenin En Kolay Yolu Bu Olabilir!

    Araştırmacılar zayıflamanın başka bir yolunu daha buldu, hem de terleme gerektirmeyen bir yol.

    Kilo vermek istediğimizde genelde ya diyet yaparız ya da spora gideriz. Ama araştırmacılar zayıflamanın başka bir yolunu daha buldu, hem de tek damla terlemenizi gerektirmeyen bir yol.

    Birmingham Üniversitesindeki araştırmacılara göre; kahvaltıdan, öğle ve akşam yemeğinden önce 2 bardak su içmek 12 haftada 5 kilo vermenizi sağlayabilir.

    Obezite Dergisinde yayınlanan araştırmada, araştırmacılar 84 obezite hastasını iki gruba böldüler. İlk gruptaki 41 kişiden her ana öğün öncesinde 470 mililitre su içmeleri istendi ve diğer 43 kişilik gruptan ise yemekten önce su içmeden yemek sırasında kendilerini doymuş olarak hayal etmeleri istendi.

    12 haftalık deney sonunda, ana öğünlerden önce dolu su içen grup 4,3 kilo verirken, su içmeyen grup sadece 780 gram verdi.

    Su içmeye ilave olarak, her gönüllüye sağlıklı diyet ve egzersiz yoluyla kilo verme konusunda temel bilgiler verildi. Ancak araştırmacılar deneye katılanların fiziksel aktivite düzeyinde önemli bir değişiklik yapmadığını gözlemledi.

    Yapılan araştırma küçük boyutta olsa da ve suyun kilo vermede işe yaradığını gösteren başka araştırmalara ihtiyaç olsa da, Birmingham Üniversitesi araştırmacıları sonuçların su içmenin kolay ve etkili bir kilo verme yöntemi olduğunu gösterdiğini belirtiyor.

    Araştırmanın sözcüsü Doktor Helen Parretti, "Fiziksel aktiviteyi artırmak ve sağlıklı diyet hakkında kısa bilgiler verilmesiyle beraber su içmenin birleşmesi görünen o ki insanların orta ve sağlıklı bir hızda kilo vermesine yardımcı oluyor. Bu, insanların günlük hayatlarına entegre etmesi zor olmayan bir şey."

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler