Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2017 Sizin Yılınız Olsun. İşte ‘’Oh Be!’’ Dedirtecek Öneriler

    2016 sizin için nasıl geçmiş olursa olsun, yıl biterken olumsuz her şeyi ardınızda bırakın ve hayatınızdaki güzel şeylere yenilerini ekleyin.Başlamak istediğiniz ne varsa şimdi tam zamanı!

    Yapılacaklar listenize yine sporu ekleyin ve bu defa gerçekten yapın

    Ömür bu, geçiyor. Sağlıklı olmak, dinç uyanmak, daha iyi bir görünüm, daha ince bir beden için spor olmazsa olmaz. Ne yapsak bu gerçekten kaçamayız. Uzun yürüyüşler bile yapsanız (ama gerçekten her gün yapsanız) farkı anlayacaksınız. Spordan sonra bir "Oh Be!" demenin yerini de başka hiçbir duygu alamaz.

    Yeni yıla yeni hobiler serpiştirin

    Mutlaka içinizde var olan ama dışarı çıkarmak için yeterince çaba harcamadığınız yetenekleriniz vardır. Ahşap boyayın, gitar çalın, dans edin, resim yapın ya da her neyi seviyorsanız onun peşinden gidin. Hayatınıza kattığınız yeni bir hobi, monoton hayatınızı renklendirir.

    İşinizi sevmiyorsanız değiştirmeyi deneyin

    Aynı yerde eski bir çalışan olmanın avantajlarını yeterince yaşadınız ve artık köreldiğinizi mi hissediyorsunuz? Her sabah aynı kapıdan girmeye mecbur etmeyin kendinizi, işinizi sevmiyorsanız yeni fırsatları siz yaratın. En azından bu yıl bunu deneyin. Fazla kilolarınızdan kurtulun ve hak ettiğiniz şekilde bir ''Oh Be!'' çekin

    Bunu her şeyden önce daha sağlıklı bir hayat için yapın. Estetik görünüm de işin keyifli kısmı olsun.

    Mutfağınızı deneysel bir alana dönüştürün

    Yeni tatlar, farklı baharatlar, hiç denemediğiniz tarifler... Neden sizden de bir aşçı olmasın? Hem büyük sofralar ve lezzetli yemekler dostlarınızla daha çok bir araya gelmek için şahane bir sebep olabilir.

    Dünyada görecek ne çok yer var, bir yerden başlayın

    Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Zaman kaybetmeden yeni yerler görmek, yeni hayatlara tanıklık etmek lazım. Daha çok seyahat etmek, daha fazla ülke görmek hem yeni şeyler kazandırır, hem de en güzel anılara yenileri eklenir. 2017'nin en çok gezen kişisi siz olun. Hiç sakıncası yok:)

    Hadi bu yıl saçlarınızı o renge boyayın

    Sizce de fazla düşünmediniz mi? Yeterince ertelemediniz mi? Kısaysa kısa, maviyse mavi. İçindenizden ne geliyorsa, nasıl istiyorsanız o saç modeline kavuşun. Kendinizi ferahlamış ve çok daha iyi hissedeceksiniz.

    Gardırobunuzu yenileyin, yenilerine yer açın

    Yeni kıyafetler, yepyeni bir tarz o kadar iyi gelecek ki tahmin bile edemezsiniz. Aynı şeyleri giymekten sıkıldıysanız ve yeterince eskidilerse dolabınızı ferahlatın.

    Sizi rahatlatan şeyler yapın

    Karışık şehir sokaklarından çok, doğanın insanda ferahlık uyandıran ortamlarında vakit geçirin. Sizi rahatlatan insanlarla daha çok vakit geçirin.

    Hedeflerken, mücadele ederken, başarırken ve kutlarken daha da derinden bir ‘’Oh Be!’’ dedirten Lipton Ice Tea daima yanınızda olsun.

    Hem serinleten, hem ferahlatan Lipton Ice Tea, yepyeni ürünleriyle ilham veriyor.

    Keşfetmek için tıklayın

    .


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler