Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015'in En Çok Kazanan Aktörleri

    Ekonomi dergisi Forbes, 2015 yılının ‘en çok kazanan aktörleri’ listesini açıkladı. Robert Downey, 80 milyon dolarla geçen yıl olduğu gibi bu yılda zirvede yer aldı.

    1. Will Ferrell (15 milyon dolar)

    Aynı zamanda yazar ve yapımcı olan Will Ferrell, 15 milyon dolarlık kazancı ile listeye 30. Sıradan girmeyi başardı.

    1. Jonah Hill (16 milyon dolar)

    Oyunculuk dışında, yapımcılıkta da aktif rol oynayan Jonah Hill, henüz 31 yaşında.

    1. Brad Pitt (16 milyon dolar)

    Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti, oyunculukta yaşadıkları başarılar ve harika uyumlarını yönetmenlik koltuğunda da sergilemeye devam ediyorlar. 27. George Clooney (16.5 milyon dolar)

    2015 yılında ‘Tomorrowland’ filmi ile beyaz perdede izlediğimiz usta oyuncu, 2016 yılında çok daha fazla filmle yeniden sinema severlerin önünde olacak. 26. Seth Rogen (17 milyon dolar)

    Oyunculuğu kadar, senaris ve yapımcı kimliğiyle de ön plana çıkan bir başka ünlümüz Seth Rogen, 17 milyon dolarlık kazancı ile listenin 26. Sırasında yer aldı. 25. Russell Crowe (18 milyon dolar)

    Bu yıl, ‘Fathers and Daughters’ filmiyle beyaz perdede izlediğimiz Russell Crowe, filmin senaryosu bakımından istenilen başarıyı yakalamaktan uzak kaldı. 24. Chow Yun-fat (18 milyon dolar)

    60 yaşını deviren Çinli aktör, batıya oranla, ülkesinde oldukça popüler bir konumda. Kazancı ise, Çin sinema sektörünün büyümekte olduğunu gözler önüne seriyor. 23. Liam Neeson (19.5 milyon dolar)

    ‘Schindler's List’ filminde kendisine Oscar Ödülünü getiren rolündeki başarısından oldukça uzaklaşan ve aksiyon filmleriyle beyaz perdede boy göstermeye başlayan Liam Neeson, 19.5 milyon dolarlık geliri ile 23. Sırada. 22. Ben Affleck (19.5 milyon dolar)

    Sinemanın her alanında aktif görev yapan ünlü oyuncu, 2015 yılını 19.5 milyon dolarlık kazançla kapattı. 21. Hugh Jackman (23 milyon dolar)

    Ünlü oyuncuyu, 2015 yılında ‘Chappie’ filmiyle izlemiş olsak da, alışmadığımız bir rolle karşımıza çıkmıştı. Neyse ki, 2016 yılında ‘Eddie The Eagle’ ve ‘X-Men: Apocalypse’ filmleriyle, istediğimiz rollerde görebileceğiz. 20. Matt Damon (25 milyon dolar)

    2015 yılında gerilim / bilim kurgu türündeki ‘The Martian’ filmiyle izlediğimiz Matt Damon, 2015 yılında 25 milyon dolarlık kazanç elde etti. 19. Will Smith (26 milyon dolar)

    Will Smith, 2015 yılında ‘Focus’ filmiyle usta bir dolandırıcı olarak karşımıza çıkmıştı. Genel anlamda başarılı bir performans sergilediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. 18. Shah Rukh Khan (26 milyon dolar)

    Bollywood oyuncuları yavaş yavaş Hollywood yıldızları ile yarışabilir düzeye gelmeye başladı. Bir de şu müzik ve dans olaylarınında tamamen kurtulabilseler daha iyi olacak ama... 17. Matthew McConaughey (26.5 milyon dolar)

    Matthew McConaughey, hali hazırda yapım aşamasında olan 5 yeni filmi ile ilerleyen zamanlarda beyaz perde de olacak. Bunlar arasında performansı ve konusu en çok merak edilen film ise mayıs 2016 yılında vizyona girecek olan ‘The Free State of Jones’. 16. Daniel Craig (27 milyon dolar)

    007 James Bond karakteri ile bütünleşmeyi başaran Daniel Craig,2015 yılında serinin son filmi olan ve serinin ‘en berbat Bond senaryolarından biri’ olarak nitelendirilen ‘Spectre’ filmiyle beyaz perdedeydi. 15. Chris Hemsworth (27 milyon dolar)

    ‘Thor’ karakteriyle sinema severlerin beğenisi alan Chris Hemsworth, ‘Blackhat’ filmiyle de başarılı bir performansa imza attı. Rol aldığı bir çok filmle, ilerleyen zaman içerisinde sinema severlerle buluşacak olan Chris Hemswort, ‘Thor; Ragnarok’ filmiyle de 2017 yılında beyaz perdede olacak. 14. Channing Tatum (29 milyon dolar)

    ‘Magic Mike XXL’ ve ‘Foxcatcher’ ile 2015 yılında karşımıza çıkan oyuncu, ‘Jupiter Ascending’ senaryosunun kurbanı olmaktan kurtulamadı. 13. Leonardo Dicaprio (29 milyon dolar)

    Oscar alamamış olması hala ‘şaka gibi’ olan usta oyuncu, 2016 yılında yeni projelerle yine karşımızda olacak. 12. Johnny Depp (30 milyon dolar)

    Usta oyuncuyu, 2015 yılında ‘Black Mass’ ve ‘Mortdecai’ filmleriyle izlemiştik. 11. Dwayne Johnson (31.5 milyon dolar)

    ‘San Andreas’ filminin basit senaryosuna rağmen Dwayne Johnson, 31.5 milyon dolarla listenin 11. Sırasında. 10. Mark Wahlberg (32 milyon dolar)

    ‘Ted 2’ ile serinin devamında da izleyiciyi güldürmeyi başaran Mark Wahlberg, ilk 10’a girmeyi başardı. 9. Akshay Kumar (32.5 milyon dolar)

    Bollywood oyuncularından ilk 10’a girmeyi başaran bir diğer isim ise Salman Khan. 8. Salman Khan (33.5 milyon dolar)

    Bollywood oyuncularından ilk 10’a girmeyi başaran bir diğer isim ise Salman Khan. 7. Amitabh Bachchan (33.5 milyon dolar)

    Usta oyuncu, Bollywood sinemasının da en çok kazanan ismi konumunda. 6. Tom Cruise (40 milyon dolar)

    Serinin son filmi olan, ‘Mission; Impossible - Rogue Nation’ ile 2015 yılında sinema severlerle buluşan Tom Cruise, diğer serilere oranla daha az dublör kullanarak eleştirmenlerden geçer not almayı başardı. 5. Adam Sandler (41 milyon dolar)

    2015 yılında ‘Pixels’ filmiyle gördüğümüz Adam Sandler, listenin 5. Sırasında. 4. Bradley Cooper (41.5 milyon dolar)

    Geçtiğimiz ekim ayında ‘Burnt’ filmi ile güzel bir komedi performansına imza atan Bradley Cooper, 41.5 milyon dolarlık kazancı ile 4. Sırada yer aldı. 3. Vin Diesel (47 milyon dolar)

    ‘Furious 7’ ve ‘The Last Witch Hunter’ ile karşımıza çıkan Vin Diesel, 47 milyon dolarlık geliri ile 3. Sırada. 2. Jackie Chan (50 milyon dolar)

    Çin sinemasının efsane ismi, ilerleyen yaşına rağmen, sinemada olan ağırlığını her dalda sürdürmeye devam ediyor. 1. Robert Downey (80 milyon dolar)

    Yıllar geçiyor ama listenin zirvesindeki isim değişmiyor... Robert Downey ve engellenemez başarısı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler