Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015'in En Çok Kazanan 10 Kadın Oyuncusu

    Anladık ki; çok kazanan bir oyuncu olmak için GEN HAVUZU ŞART.

    1. Amanda Seyfried (8 Milyon Dolar)

    1985'te fizyoterapist bir annenin ve eczacı bir babanın kızı olarak Amerika'da dünyaya geldi.
    Tıbbın okurken de kariyer olarak da çekilecek çile olmadığının bilincinde olan anne babası, Amanda Seyfried'ı 11 yaşında modelliğe başlattı...Lisedeyken tiyatrolarda oynayan, bir yandan da vokal dersleri alan güzel oyuncu 14 yaşında televizyon kariyerine, 19 yaşında ise Hollywood'a adım attı.

    Ailenin evladını desteklemesinin sonucu şu şekilde;
    ***Mamma Mia ve Sefiller'de başrol, 2015'te 8 Milyon Dolar.

    ***9. Gwyneth Paltrow (9 Milyon Dolar)

    1972 yılında zaten sanat ortamının içine doğdu Gwyneth Paltrow.
    Annesinin Tony ödüllü bir müzikal oyuncusu, babasınınsa ünlü bir yapımcı olmasının yanı sıra bir avantajı daha vardı güzel aktrisin; GEN HAVUZU.

    Babası tarafından Yahudi, annesi tarafından ise Alman, İngiliz ve İrlandalı genleri bünyesinde bulunduruyor, bu da elbette hem güzelliğine, hem de tavırlarına yansıyordu. Liseyi New York'ta okudu. Sonra bir ara Sanat Tarihi okuyası geldi Gwyneth Paltrow'un; California Üniversitesi'ni kazandı.

    Hemen ardından tarihe filan kasamayacağını farkedip, aile mesleğine kesin dönüş yaptı. 18 yaşındayken ilk tiyatro oyununa çıktı, 19 yaşındayken de ilk Hollywood filminde yer aldı.

    Yıllar geçti, Gwyneth Paltrow 43 yaşına geldi.
    Kendisinin hala maşallahı var, kendisi hala en çok kazanan aktrislerden biri.8. Cameron Diaz (11 Milyon Dolar)

    1972 doğumlu Cameron Diaz, aynı Gwyneth Paltrow gibi GEN HAVUZU'nun bizlere lütfettiği bir yıldız.

    Tüccar olan babası Kübalı, bir benzin şirketinde çalışan annesi ise İngiliz-İskoç-İrlandalı-Alman'dı. Sonuç tabii olarak böyle acayip bir güzellik oldu.

    Oldukça başına buyruk bir ilk gençlik geçiren Diaz, 16 yaşında Amerika'yı terketti; Japonya, Avustralya, Meksika, Fas ve Fransa'da modellik başta olmak üzere irili ufaklı işlerle kendini geçindirerek 5 yıl geçirdi.

    21 yaşında Amerika'ya dönüşü ise muhteşem oldu: MASKE'de Jim Carrey ile başrol.

    1. Anne Hathaway (12 Milyon Dolar)

    Avukat bir baba ile aktris bir annenin şirin mi şirin koca kulaklı kızı olarak 1982 yılında New York'ta dünyaya geldi.

    İşte sonra birşeyler oldu ve bu çok güzel ağlayan kadın, Acemi Prenses, Brokeback Dağı, Şeytan Marka Giyer, Bir Gün, Kara Şovalye Yükseliyor (Kedi-Kadın!), Interstellar, Oscar'lar, inanılmaz oyunculuklar filan...

    Maddenin başından beri aslında gen havuzunu merak ediyordunuz değil mi?
    Buyrunuz: İrlandalı, İngiliz, Alman ve Fransız. 6. Angelina Jolie (15 Milyon Dolar)

    Görünen o ki, listemiz yavaş yavaş gen havuzunun önemine değindiğimiz bir yer haline geliyor...

    Angelina Jolie, 1975 yılında Los Angeles'ta, aynı Gwyneth Paltrow gibi piyasanın orta göbeğinde doğdu. Babası Oscar ödüllü oyuncu John Voight, annesi ise oyunculuk alanında Lee Strasberg ile akademik kariyer yapmış olan Marcheline Bertrand'dı.

    16 yaşındayken modelliğe başladı. Hemen ardından birkaç küçük müzik klibi geldi. 20 yaşındayken ilk Hollywood filminde küçük bir rol derken, 22 yaşında ilk Altın Ayı Ödülünü kazandı. Sonrası işte bildiğiniz gibi...

    Merakla beklenen gen havuzuysa şu şekilde:
    Alman ve Slovak (baba tarafından), Fransız, Hollandalı, Alman ve Çek (anne tarafından)! 5. Julia Roberts (16 Milyon Dolar)

    1967 yılında Gürcistan'ın İzmir kentinde doğdu!
    Şaka şaka; 1967 yılında Georgia eyaletinin Smyrna kentinte, ABD'de doğdu :)

    Hollywood filmlerinin ve The Killers kliplerinin kötü adamı, ünlü oyuncu Eric Roberts'ın küçük kız kardeşi olan Julia Roberts hakkında paragraflar kurmak yerine şunu söyleyip geçiyoruz: *

    Notting Hill'den beri aşığız kendisine.*

    Biri gen havuzu mu dedi?
    İngiliz, İrlandalı, İskoç, Gal, Alman ve İsveçli genler Julia Roberts adlı cevheri oluşturmakta.4. Jennifer Aniston (16.5 Milyon Dolar)

    1969 yılında California'da doğsa da, Jennifer Aniston 9 yaşında kadar Ege kıyılarında yaşamış bir insan. Kendisine belki de bu yüzden kanımız gereğinden fazla ısınıyor, kim bilir...

    9 yaşına kadar Yunanistan'da ailesi ile yaşayan Aniston, her ikisi de oyuncu olan annesi ve babasının boşanması sonucu, annesi ile birlikte New York'a döndü. Hemen o yaşta başlayan oyunculuk kariyeri, bilinçli anne babasının da etkisiyle oldukça akademik gerçekleşti:

    11 yaşındayken Rudolf Steiner Tiyatro Okulu, hemen ardından New York Performans Sanatları Okulu, oradan Fiorello LaGuardia Müzik ve Sanat Lisesi, sonra da henüz 15 yaşındayken ilk Broadway müzikali...

    Friends yıldızının gen havuzuna gelecek olursak, ki artık hiç şaşırmıyoruz:
    İngiliz, İskoç, İrlandalı, İtalyan ve Yunan. 3. Fan Bingbing (21 Milyon Dolar)

    ALIN SİZE GEN HAVUZU :)

    Fan Bingbing, 1981 yılında Çin'de doğdu. Henüz 17 yaşındayken, tüm Asya'nın en yüksek reytingine sahip olan dizisinde (My Fair Princess) başroldeydi. 22 yaşındayken, Çin'in 2003 yılında en çok izlenen filmi olan Cell Phone'da başrol oynadı. 30 yaşına kadar, Çin yapımı filmlerle Asya'da ne kadar ödül veriliyorsa hepsini kazandı.

    Sonra da Batı'ya açıldı prenses. Önce 2011 yılında Fransız yapımı Stretch geldi, 2014 yılında ise X-MEN: Geçmiş Günler Gelecek.

    2015 yılını da boş geçirmeyen Fan Bingbing'in iki Hollywood filmi, bu yılın son aylarında vizyonda olacak.2. Scarlett Johansson (35.5 Milyon Dolar)

    2010'lu yıllarda nereye baksak bu güzel kadını gördük, iyi ki de gördük.

    Gönüllerin birincisi Scarlett Johansson, 1984 yılında New York'ta doğsa da, ne annesi ne de babası Amerikalı. Annesi Aşkenazi göçmeni bir Yahudi aileye mensup, babası ise Danimarkalı olan güzel yıldız, Hollywood kariyerine henüz 10 yaşındayken başladı!

    2005 yılında Match Point ile gözümüzü gönlümüzü açmaya başlayan Scarlett Johansson, 2008'de Boleyn Kızı'ydı. 2010 yılında Iron Man 2'de Ajan Romanoff olarak karşımıza bir çıktı, pir çıktı. Sonraki tüm Marvel filmlerinde boy verdi, arada Lucy'de beyninin %100'ünü kullandı, 2013 yılında da sadece sesi ile kalplerimizi okşayabileceğini kanıtladı (Her).1. Jennifer Lawrence (52 Milyon Dolar)

    1990, Amerika Birleşik Devletleri, henüz 22 yaşındayken Açlık Oyunları; Katniss Everdeen, aynı yıl Bradley Cooper ve Rober De Niro ile Silver Linings Playbook, bir yıl sonra Christian Bale ve Bradley Cooper ile American Hustle, o ara Katniss Everdeen olmaya da devam tabii,

    İngiliz, Alman, İrlandalı ve İskoç, ve 2015'te 5**2 Milyon Dolar*.
    Allah arttırsın Jennifer Lawrence.*

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler