Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015 Yılının En Çok Kazanan Kadın Oyuncuları

    Ekonomi dergisi Forbes, 2015 yılının ‘en çok kazanan kadın oyuncular’ listesini açıkladı.

    1. Natalie Portman (6 milyon dolar)

    Yakın bir tarihte ‘Jane Got a Gun’ filmi ile sinema severlerin karşısına çıkacak başarılı oyuncu, listeye 18. Sıradan girmeyi başardı.

    1. Mila Kunis (6.5 milyon dolar)

    2014 yılında ‘The Angriest Man in Brooklyn’ filminde izlediğimiz Mila Kunis (Dr.Gill), 2015 yılının başlarında vizyona giren ve beklentilerin yüksek olduğu ‘Jupiter Ascending’ ile (Jupiter Jones) başarılı bir oyunculuk ortaya koymuştu. Görsel efekler muhteşem boyutlarda olsa da, senaryonun beklentilerin altında kalması ve olay kurgusunun izleyiciyi çekmemesi nedeni ile filmin devamının gelip gelmeyeceği hala şüpheli. 16. Emma Stone (6.5 milyon dolar)

    2015 yılında ‘Irrational Man’ filmi ile sinema severlerin karşısına çıkan Emma Stone, 2016 yılında izleme şansına erişeceğimiz, ‘Aloha’ ve ‘La La Land’ filmleriyle beyaz perdede boy gösterecek.

    1. Sandra Bullock (8 milyon dola)

    1. yaşınıda geride bırakan tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz ay vizyona giren Minions (Minyonlar) animasyonunun seslendirmesinde görev almıştı. 14. Amanda Seyfried (8 milyon dolar)

    Aralık ayında vizyona girecek olan ‘Love The Coopers’ ve ‘Pan’ filmlerinin yanı sıra, bu yıl vizyona giren, ‘Fathers and Daughters’, ‘Ted 2 ‘ ve ‘While We're Young’ (Darby), filmiyle sinema severlerin karşısına çıkan Amanda Seyfried, 2016 yılında listenin üst sıralarına çıkması beklenen oyunculardan. 13. Meryl Streep (8 milyon dolar)

    Eylül ayında sinema izleyicisiyle buluşan ‘Ricki and the Flash’ filminin başrolüne hayat veren Oscar ödüllü oyuncu Meryl Streep, kaliteli oyuncuğuna rağmen filmin olumsuz eleştiri almasını engelleyemedi. 12. Gwyneth Paltrow (9 milyon dolar)

    2015 yılının başında vizyona giren ‘Mortdecai’ filmiyle, Johnny Depp’e başrolde eşlik eden Gwyneth Paltrow, 2015 yılında 9 milyonluk gelir elde etmiş. 11. Cameron Diaz (11 milyon dolar)

    Nisan ayında vizyona giren ‘Annie’ filminde, Annie’nin kötü kalpli bakıcısı Hannigan karakterini canlandıran Cameron Diaz, söylentilere göre yakın bir tarihte, yeni bir televizyon dizisiyle TV ekranlarına da gelebilir. 10. Kristen Stewart (12 milyon dolar)

    ‘American Ultra’ filmindeki Phoebe rolüyle yaz aylarında sinema severlerin karşısına çıkan Kristen Stewart, 2016 yılında listede yükselmesi beklenen oyuncular arasında. Kristen Stewart, henüz vizyona girmeyen ‘Equals’ ve ‘Billy Lynn's Long Halftime Walk’ filmleriyle de, sinema severlerin merakla beklediği yüzlerden biri. 9. Anne Hathaway (12 milyon dolar)

    Anne Hathaway, Robert De Niro ile birlikte başrolünde oynadığı ve eylül ayında izlediğimiz romantik komedi ‘The Intern’ filmiyle eleştirmenler geçerli not almayı başarmıştı. 8. Reese Witherspoon (15 milyon dolar)

    ‘Inherent Vice’ ve ‘The Good Lie’ filmleriyle 2015 yılında izleyici karlısına çıkan Reese Witherspoon, 15 milyon dolarlık kazancı ile 8. Sırada. 7. Angelina Jolie (15 milyon dolar)

    Brad Pitt ve Angelina Jolie, sinema sektöründe daha çok uzun yıllar varlığını hissettirecek gibi görünüyor. Yönetmen koltuğuna iyice alışmaya başlayan ikilinin, ilerleyen yıllarda da sinema sektöründe olan ağırlıklarını devam ettireceklerini söyleyebiliriz. 6. Julia Roberts (16 milyon dolar)

    Julia Roberts’ı, 2016 yılında da oldukça yoğun bir tempo bekliyor olacak. Usta oyuncu, 16 milyon dolarlık kazancıyla listenin 6. Sırasında. 5. Jennifer Aniston (16.5 milyon dolar)

    ‘Cake’ ve ‘She's Funny That Way’ filmleriyle 2015 yılında izleyici karşısına çıkan Jennifer Aniston, yaş ve güzellik çıkmazı konusunda magazin dünyasının en popüler isimleri arasında olmaya devam ediyor. 4. Bingbing Fan (21 milyon dolar)

    Ağırlıklı olarak kendi ülkesinin yapımlarında rol alan Bingbing Fan, kazancı ile bir çok Hollywood yıldızını geride bırakmayı başardı. 3. Melissa McCarthy (23 milyon dolar)

    Komedi rollerinin vazgeçilmez oyuncularından olan Melissa McCarthy, 2015 yılında ‘Spy’ ve ‘St. Vincent’ filmleri ile izleyici karşısındaydı. 2. Scarlett Johansson (35.5 milyon dolar)

    Hangi filmin, hangi karakterini canlandırırsa canlandırsın her rolün hakkını veren yeni dönemin ikonlarından biri Scarlett Johansson. Kazanç listesinde 2. Sırada yer alsa da, yeni nesil kadın oyuncular arasında zirvede yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Scarlett Johansson, yoğun tempoyla çalışan oyunculardan biri ve ilerleyen yıllarda vizyona girecek bir çok filmi de hali hazırda yapım aşamasında bekliyor. 1. Jennifer Lawrence (52 milyon dolar)

    Henüz 25 yaşında olan Jennifer Lawrence, kazanç listesinin zirvesinde yer alıyor. Aldığı kazancın hakkını verdiği ise şüphesiz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler