Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015 Dünya Şampiyonu ABD Kadın Futbol Milli Takımı'nın En Göz Alıcı 9 Oyuncusu

    Kanada'da gerçekleştirilen 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Finalinde Japonya'yı 5-2 yenerek şampiyon olan ABD kadın futbol milli takımının en göz alıcı futbolcularına göz atalım.

    1. Megan Rapinoe (Orta saha)

    Aynı zamanda Olimpiyat altın madalyası sahibi olmasıyla da bilinen orta saha oyuncusu Megan Rapinoe, sahalarda ikonik kısacık saç kesimiyle ve müthiş karın kaslarıyla gönülleri fethediyor. Aynı zamanda LGBT savunucusu olan Rapinoe, saha içinde ve saha dışında insanları Gay ve Lezbiyen hakları konusunda bilinçlendirmeye yönelik birçok etkinliğe destek veriyor. Hem güzel vücudu ve hem de kendini adadığı haklı amaç ile bu listede olmayı hak ediyor. 8. Kelley O Hara (Kanat/Arka kanat)

    Siz de O’Hara'nın yüzündeki çillerden biri olmak istemez miydiniz? Kelley O’Hara'nın güzel gözleri ve gülüşü herkesi TV başında eritecek güzellikte. Konsantre ve cesur bakışlarıyla her oyunu varlığıyla ödüllendiren kilit bir oyuncu. Güzelliğin, beynin ve kas gücünün mükemmel birleşimi olan O'Hara Stanford Üniversitesindeyken sporcu öğrenciydi. 7. Amy Rodriguez (Forvet)

    “A Rod” olarak da bilinen Amy Rodriguez, çimlere basar basmaz etkileyici havasını da beraberinde getiriyor. Sponsor firması Puma olan A Rod kendisi de sahalarda puma gibi hızlı. Harika vücudu (özellikle bacakları) ve büyük galibiyetlerdeki önemli rolü onu listenin 7 numarasına yerleştiriyor. 5. Ali Krieger (Orta saha)

    Şu an ne yapıyorsak ara verelim ve Ali Krieger'in varlığı için teşekkür edelim. Evet teşekkür ettyisek, şimdi kendisinden bahsedebiliriz. Krieger, aklın hayalin ötesinde güzel olmasının yanı sıra ayrıca çok da iyi bir futbolcu. Ayrıca Ammanya'da 5 senesini geçirdiği için akıcı şekilde Almanca konuşabiliyor. 5.Sydney Leroux (Forvet)

    Bu harika varlık da listemize girmeyi hem futboldaki yeteneğinden dolayı hem de dünyadaki en şanslı erkek olan sevgilisi futbolcu Dom Dwyer'dan dolayı hak ediyor. Hem harika vücudu hem de Kaliforniya Üniversitesi (UCLA) mezunu olması, Sydney Leroux'un oldukça çekici olmasını sağlayan özellikleri arasında. 4.Morgan Brian (Orta saha)

    Sahalardaki bitmek tükenmek bilmeyen motivasyonu ve inanılmaz gücü ile sahaların cazibeli zerafeti olan Morgan Brian, sadece dünya üzerindeki en çekici kadın futbolculardan olmakla kalmıyor, aynı zamanda dünya üzerindeki en çekici kadınlardan da biri. Nokta. İnanılmaz vücudu ve atletik yapısı onu çekici ve vahşi yaparken futbolu da izlemesi en seksi sporlardan biri haline getiriyor. 3. Christen Press (Forvet)

    İşte güzel Christen Press. Listedeki diğer tüm kadınlar gibi Christen Press'in de harika bir vücudu var ve de sahaların yetenekli futbolcularından biri. Stanford Üniverstesinde tüm zamanların en skerer futbolcusu olma rekorunu elinde tutuyor. Dökümlü ve koyu renk saçları, biçimli yüz hatları ve çekici gözleri dünya üzerindeki tüm futbol izleyicilerini cezbediyor. 2. Hope Solo (Kaleci)

    Hope Solo,o dikkat çeken tatlı suratının önünde topları çıkarıyor. Sıkı bir at kuyruğuyla, bol şortlarla ve suratını ekşitmesiyle sahalarda daha seksi görünen kimse yok. 1. Alex Morgan (Forvet)

    Google'da “Alex Morgan Sports Illustrated" diye aratın. Evet aratıp sonuçlara bakıp buraya döndüyseniz bu sporcunun çekiciliğinin farkındasınızdır. Aynı zamanda Olimpiyat altın madalyası sahibi de olan Alex Morgan sahalara çıkınca tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler