Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    11 Maddede Çocuk Ruhlu İnsan Olmak

    Her insanın içinde büyümemiş bir çocuk vardır.Bazıları bunu açığa çıkartmaz bazıları da açığa çıkartmaktan geri durmaz.Toplum da bunu yerip durur.Neyse bakalım galeride neler varmış.

    Hayatın tadına her an varabilirsiniz.

    Sabah ışığını görmek, ayağa kalkabilmek, gülümseyebilmek, bir çocuğu güldürebilmek senin için muhteşem bir şeydir. Sadece ufak şeylere ihtiyaç duyarsın mutluluk için.

    Oldukça özgür ruhlusun.

    Dünyayı keşfetme arzusu hangimiz de yok ki. Bu yüzden sürekli bir arayış içinde olursun. Özellikle üniversiteye gitmek senin için kurtuluştur. Çünkü orası özgürlükler diyarıdır senin için.

    Başkalarının ne dediğini zerre önemsemezsiniz.

    Neden önemseyelim ki milletin ağzı torba değil ki büzesin. Sen bu halinle çok mutlusundur. Millet senin için şöyle böyle söyler ama eninde sonunda senin gibi olmak istediklerinden, buna cesaret edemediklerinden.

    Heyecanınız hiç bitmez.

    Her zaman bir işe büyük zevk alarak başlarsın ki bu da işi çok iyi yapman anlamına gelir.Ne konu olursa olsun bu senin öğrenme isteğini ateşler.
    Sürekli merak içerisindesinizdir.

    Bu yüzden sürekli araştırır, okursun. Bu sayede etrafında çalışkan biri olarak anılırsın ama senin yaptığın sadece merak etmektir. Onu keşfe çıkarsın ve bu yolculukta birçok şey öğrenirsin.

    Çocuklarla anlaşmak konusunda üstünüze yok.

    Neden olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Bu yüzden komşu çocukları seni çok sever. Onların dertlerini,sıkıntılarını ve sevinçlerini yaşarsın ve bilirsin ki bunu yaşamak çok güzeldir. Hatta yeni tanıştığın bir çocukla bile çok iyi anlaşırsın hemencecik. Bu da o çocuğun dünyaya ve sana daha olumlu bakmasını sağlar.

    Hep umut dolusunuz.

    Dünyayı toz pembe görürsün.Bunun değişmesi mümkün değildir. Hiçbir sorunda yılmazsın. Bir çıkış yolu bulursun. Umudun asla bitmez aslında bitemez. Çünkü sen de bilirsin ki umut olmadan insanlar yaşayamaz.

    Hayal gücünüz oldukça gelişmiştir.

    Özellikle reklam, tasarım, dekorasyon vb. işler için biçilmiş kaftansındır. Herhangi bir şeyi görmen yeter. Hatta bazen kendin yaratırsın. Öyle ki hayal dünyasında yaşarsın resmen. Özellikle bilim insanıysan çok işine yarar.

    Olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz.

    Başkalarının görmediği açılardan görürsün olayları. Bu da senin algını,ufkunu genişletir. Empati yapman çok kolay olur. Hayatındaki farklı insanlarla daha rahat anlaşabilirsin.

    Etrafın neşe kaynağı sizsiniz.

    Sürekli güldüğünden mütevellit etrafa neşe saçarsın ki bu da insanların sen de gördüğü ilk şeydir. Gözlerinin ışığı hiç sönmez.

    Anne babanız bu durumdan hiç memnun değil.

    Senin boşa kürek çektiğini, hayatını idame ettiremeyeceğini düşünürler. Hayatın silsilesini yedikleri için büyümeni isterler ki bu teklif dahi edilemez. Eninde sonunda seni anlayacaklar ve evet o zaman çok geç olacak ama sen yine de değişmeyeceksin ve belki de dünyayı kurtaracaksın.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler